AKTUELL VALPKULL

Planerad valpkull mellan RLD N ZACZAROWANA ZADYMA LOYAL GOLD & NO LIMITS OF THE STONY FIELDS.

Zadyma har börjat löpa, så vi håller tummarna för lyckad parning i slutet på nästa vecka.

Båda föräldrarna har EXC på utställning och används till apportering.

No Limits of the Stony Fields (3)

ZADYMA – är en otroligt lättlärd och innovativ tjej. Underlag och miljöer är inget som bekommer henne. Det bästa hon vet är att klättra på saker och hade jag haft tiden att träna, så hade hon passat ypperligt som räddningshund. Hon är stundtals en ganska verbal hund och har en tendens att gå upp i varv när hon blir lite stressad/osäker, men det lägger sig lika snabbt som det uppstår och de som träffar henne blir förälskade i hennes ibland framfusiga, men kärleksfulla sätt.

Zadyma har C på höfterna, men hennes syskon har fin ledstatistik (KLICKA HÄR), vilket gör att jag väljer att bortse från just det när det kommer till henne.

GLYNN – is a cozy cuddly dog ​​at home and very active outside. He has participated in a few dummy and cold game competitions at intermediate level and won prizes. He also went hunting where he is nice, steady and brings the game to me quickly. At the show he scored 2 x EXC.

Vi säljer inga ”aktiva sällskapshundar” utan våra valpar söker arbetande hem. 

Valpköpare som vill tävla och/eller gå på prov/jakter får förtur. Självfallet är vi angelägna om att rätt individ hamnar i rätt familj, varför vi som uppfödare utifrån era önskemål om egenskaper, bestämmer vilken valp som flyttar vart. Varmt välkomna!

Vid intresse skicka gärna ett mail till kennelblagul@hotmail.com eller slå mig en signal på 070 – 771 26 79.

Lämna en kommentar