GABRIELLA RASTAD – djurkommunikatör

20230217_175322-01

Har du funderingar på ditt djurs välmående? Kanske vill du ha klarhet i varför ditt djur kanske beter sig annorlunda? Eller är du bara nyfiken i allmänhet? Missa då inte chansen att besöka Gabriella – du kommer inte ångra det.

Gabriella Rastad är i grunden lantmästare och har jobbat som djurkommunikatör sedan 1991. Hon har en fantastisk förmåga att berätta saker om ditt djur, som inte går att ta reda på någonstans. Inför ert besök här, så har Gabriella ingen vetskap om vem som kommer, då det är jag som sköter bokningarna.

Personligen har jag haft en enorm nytta av mina besök hos henne. Efter varje ny hund, så har jag antingen fått bättre verktyg att jobba med, som på så sätt har stärkt mina och hundarnas relationer och/eller vetskap om skador hos dem, som för oss varit helt nya. Jag är av naturen en skeptisk person, men Gabriella är i min mening ”the real deal” och med tanke på vad jag fått veta via henne, så litar jag fullkomligt på henne.

Pris: 1.100 kr
Var: Hökagårdens Hundpensionat
När: 1 nov
08.00 –
09.00 – 
10.00 – bokad
11.00 – bokad
12.00 – bokad
13.00 – bokad
14.00 – bokad
15.00 – bokad
16.00 – bokad
17.00 – bokad

Först till kvarn gäller och det går naturligtvis både att sätta upp sig som reserv, eller anmäla till en intresselista. Maila mig på kennelblagul@hotmail.com eller skicka ett sms till 070 – 771 26 79.

Att tänka på:

Innan du kör in på vår gård, så ligger det en liten röd stuga på höger hand – där befinner sig Gabriella. Ibland drar det ut lite på tidens, så viss väntan kan förekomma. Vänta då gärna vid bilen och när du ser någon komma ut ifrån stugan, så vet du att det är din tur. Besöket betalas på plats till Gabriella. Priset är 1100 kr och du ansvarar själv för en ersättare, vid en eventuell avbokning.

Helt fantastiskt vad hon kan få fram i samtalen med djuren.
Verkligen seriös då vi kunde bekräfta mycket av det hon berättade.

Gabriella är seriös och har helt klart egenskap att hjälpa djur och människa till ett bättre liv tillsammans

Gabriella kommunicerade med min hund, utan att ens ställa frågan eller att jag talade om vad jag ville veta så berättar Gabriella det som jag länge funderat på