OJ, VILKA TJEJER

Vilka fantastiska rallybrudar jag har. Limpan gjorde en grymt fin tävling, speciellt med tanke på att hon tidigare under för middagen tävlat lydnad (kommer i ett separat inlägg). Den här damen kommer med lite uppstrukturerad träning, kvala till SM. Sedan om det blir i år eller 2017 låter jag vara osagt. Vi skyndar långsamt och har kul på vägen dit. Idag blev det i alla fall 96 poäng och en 5:e placering.

Tequila var näst på tur och shit vilken het böna hon blivit. Jag antar det är vad som händer om man inte tävlat sedan oktober förra året och det kan vara svårt att tro att hon var lika enkel att föra, som Limpan. Lite missförstånd gjorde att vi tappade en hel del poäng längs vägen, men f-n vilken attityd hon hade! Är så kul att starta upp henne igen och jag betvivlar inte för en sekund att vi har stor potential att avancera på kvallistan.

Sist ut var Bacardi. I veckan har mitt mål varit att få ner henne lite, så vi har gått två spår och simmat två pass, men frågan var om det skulle räcka. Medan vi väntade på vår tur, så memorerade jag var i banan jag skulle hjälpa henne och var jag skulle vara extra tydlig. I spiralen höll ”poängdjävulen” på att plocka mig, men med Dea på min axel, så skärpte jag till mig. WOW! Vilken känsla säger jag bara och för den uppmärksamme ser ni var i banan jag vågar mig på att bekräfta med ett stort leende. 100 poäng och klassvinst! Grymma lilla Sessan<3

Dagens tävlingar visar på, att om man bara andas och vågar släppa på prestationen, så kan det faktiskt gå riktigt bra. ”Hur svårt kan det va?!”.

En tanke på “OJ, VILKA TJEJER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s