VI TESTAR ATT SEPARERA

Kombinationen att bära runt på tretton valpar, dia och ta hand om de elva som överlevde och fysiskt utmanande träning i jakten och lydnaden, tär på de flesta. Bacardi är inget undantag och efter det senaste jaktprovet har hon känts ganska stel -hennes gamla tåskada hjälper knappast till heller- SM närmar sig med stormsteg och sedan har vi en höst, där vi ska satsa fullt ut på EKL på B-prov. Tufft!

Det är då man är EVINNERLIGT tacksam över att man har både Anna på Halmstad Hundsim och Magnus på Health By Hand, att tillgå. Nu när vi var hos Magnus senast, så hittade han lite stök i vänster armbåge -troligen från felbelastningen orsakad av tåskadan- och vi fick några övningar som vi kunde göra, för att separera lederna och därmed öka genomflödet. Det tillsammans med laser och sim hos Anna, ska FÖRHOPPNINGSVIS göra att vi är redo att starta på SM i Sollefteå -det innebär lite samma upplägg som förra året, dvs vila sig i form- Håll gärna en tass & tumme extra.

Mitt STORA mål för i år är dock fortfarande ett jaktchampionat, så skulle det behövas så offras SM. Även om det är stort att ta sig dit, så är det bara en tävling. Kan vi inte starta i år, så finns alltid 2015. ”Hur svårt kan det va?!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s